Kurser/ undervisning

Gillar du att gå på kurs? Vad bra, jag älskar att leda kurser! Att ägna hela dagar åt roligt, kreativt arbete och utforska nya tekniker och idéer och träffa likasinnade, är bland det bästa som finns! Exempel på kurser jag erbjuder:

  • Fläta trasmattor
  • Snygga textiltryck med enkla tryckmetoder
  • Stämpeltryck
  • Kombinera enkla textiltryck med broderi
  • Sy dina egna anteckningsböcker
  • Broderi på papper

Jag samarbetar med bland andra Hemslöjden i Skåne och Kronoberg. Jag leder även kurser i egen regi i min mysiga designstudio i Gemla.
Är ni 4–6 personer som vill gå på kurs arrangerar jag den gärna efter era önskemål. Är ni flera och har egen lokal kommer jag gärna till er.

Kommande kurser:

Flätade trasmattor 13-14 juli Egnahemsfabriken, Tjörn

Flätade trasmattor 13-14 juli Egnahemsfabriken, Tjörn

Kursen är fulltecknad Egnahemsfabriken Rödgårdarnas väg 9, Tjörn, Sverige Skapa din egen trasmatta och ta vara på restmaterial!På kursen lär vi oss tekniken inflätade trasmattor; ett finurligt och mycket vackert sätt att ta tillvara restmaterial på. Under två dagar...

Flätade trasmattor 28-29 september i Ängelholm

Flätade trasmattor 28-29 september i Ängelholm

Kursen är fulltecknad Ängelholms hemslöjdsgille På kursen lär vi oss tekniken inflätade trasmattor. Mattorna flätas på ett sätt som liknar tuskaftsväv. Inflätningen görs i tidigare varv samtidigt som mattan flätas och växer på bredden (tekniken ska inte förväxlas med...

Trasmatteflätning

Tryck- och broderikurs

Stämpeltryckskurs

Tryck- och broderikurs

Gör anteckningsböcker kurs

Broderi på papper kurs

Broderi på papper kurs